Turhia käppyröitä

Kokoomus voitti Perussuomalaisten puheenjohtajavaalit

Oppositio ei itsessään kykene näillä paikkajaoilla mitään tekemään, vaikka hallituksen gallup-kannatus olisi 0,1%. He voivat odottaa vain seuraavia vaaleja.

Halla-Ahosta pitää vain pieni ja äänekäs Perussuomalaisisten enemmistö. Itse puolue ei saane lisää kannattajia tämän myötä kuin erinäisiltä parin jäsenen rasistisilta häröseurueilta. Sen sijaan loputkin perussuomalalaisista, jotka näkevät elämämälleen jotain muutakin funktiota kuin maahanmuuttajien elämän vaikeuttamista liukenevat mm Demareiden leiriin. Perussuomalaisten jatko kohti marginaalia on aika selvä, eivätkä he uskalla lähteä pokkuroimaan Keskustan ja Kokoomuksen kanssa jatkossakaan, vaan seilailevat kaarnalaivallaan potkien veneeseen pyrkiviä vääränvärisiä hädänalaisia.

Keskusta ei ole gallupeissa ollut piikkipaikalla, ja Sipilän valtionyhtiöltä saadut miljoonat pesämunat voivat näkyä enemmän tai vähemmän jatkossa. Halla-Aho ei uhkaa heidän tavoitteitaan nyt, joten heidän on vain otettava tulppa irti paatista ja päästävä eteenpäin.

Sitten jää kolmanneksi suurin hallituspuolue Kokoomus. He ovat gallup-kannatuksen keulilla ja voivat esittää kriittisiä kannanottoja mediassa , mutta jatkaa silti yhteistyötä kunhan heidän vaatimuksiin suostutaan. Heillä ei ole oikeasti mitään hävittävää tässä. Ilman roturealistisia oppejaan Halla-Aho menisi puoluetoverista.

 

Suomen historian kokoomuslaisin politiikka saa siis jatkoa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Eipä taida olla näin, kokoomus vaatii lisää haittamaahanmuuttoa ja Halla-aho taitaa olla päinvastaista mieltä. Kokoomuksen mielestä julkiset menot pitäisi kaksinkertaistaa ja keskusta tekee samaa tukea vaativalla haittaenergialla.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Omituinen kommentti.

Blogistihan juuri korosti sitä, että kokoomuksen ja Halla-ahon eroavaisuus on juuri siinä maaahanmuuttopolitiikassa. Toiseksi maininta "Kokoomuksen mielestä julkiset menot pitäisi kaksinkertaistaa" vaatisi kyllä linkkiä. Tuo on lähinnä vasemmistoliittoon sopiva toteamus.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Toiseksi maininta "Kokoomuksen mielestä julkiset menot pitäisi kaksinkertaistaa" vaatisi kyllä linkkiä."

Eihän tuossa vaadita kuin ylimalkaista politiikan seuraamista mediasta. Kokoomuksen Risikko on täysin selkeästi tuonut esille vaatimuksensa uusista sosiaaliturvashoppaajista sekä perusteemattomista yrityselämän tuista ja Sipilä vaatimuksensa tukea vaativasta bioenergista typerien tuulimyllyjensä lisäksi. Tukea tukien päälle on ollut näiden puolueiden motto jo koko EU:n ajan. Miten tähän sopii vaatimus julkisten menojen leikkauksista?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #3

Voit tutkia valtion budjettikirjasta mihin ne rahat menevät. Silloin huomaat, että ylivoimaisesti suurin menoerä on suomalaisille tarkoitettu sosiaalipuolen tulonsiirtoviidakko ja sosiaaliturva ylipäätään. Maahanmuuttajien osuus siitä on minimaalinen. Kokoomus ei ole ollut vaatimassa yrtystukien lisäämistä.

Pohjimmiltaan kyse on kuitenkin tulojen ja menojen tasapainosta. Silloin tulopuolen analysointi on yhtä tärkeätä. Kokoomus pyrkii työllisyyden parantumiseeen, mikä generoi verokertymän kohentumista kaikkein tehokkaimmin. Paljon tehokkaammin kuin vaikkapa kamppailu veroparatiiseja vastaan.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #4

"Kokoomus pyrkii työllisyyden parantumiseeen"

Pakottamalla työttömät tyhjiin kurssituksiin ja 9 euron päiväpalkkohin. Ei tarvita neroa päättelemään että tyhjän tekemisellä ei talous kasva ja ainoastaan lisäarvoa tuottavalla työllistymisella on mahdollisuus saada sosaaliturvamenot alemmaksi kuin verotulot. Resepti on olemassa mutta ideologia estää tämän käytön.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #5

Kokoomuksella ei ole työministerin salkkua. Se on persuilla. Kokoomus ei ole ensisijaisesti pyrkimässä parantamaan työllisyyttä sillä 9 eurolla, vaan talouden saattamisella sellaiselle tolalle, että luonnolliset työpaikat syntyvät, muun muassa vientiteollisuuden toimintaedellytysten parantamisen kautta. Työministeriö joutuu tykönään keksimään niitä yhdeksän euron temppuja ja muuta vastaavaa palokuntalaiseen tyyliin tilastojen nopean kaunistamisen vuoksi.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #7

"Wokoomus ei ole ensisijaisesti pyrkimässä parantamaan työllisyyttä sillä 9 eurolla, vaan talouden saattamisella sellaiselle tolalle"

Kokoomus on ollut lähes kaikissa hallituksissa itsenäisyyden menettämisen jälkeen ja tulos on surkea, maa velkaantuu ja työttömyys on ennätyslukemissa. Onko vika EU:ssa vai Suomen hallituksissa?

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Kokoomus ja Perussuomalaiset ovat eri linjoilla maahanmuutosta, mutta yhteistyö pelaa siitä huolimatta varmasti entistä paremmin, koska Suomen politiikasta 99% on muuta ja sillä 99% alueella Halla-Aho on Soinia enemmän Kokoomuksen kannalla.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Mitä järkeä kokoomuksen maahanmuuttopoliktiikassa?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset